Pages

8 Mart 2012 Perşembe

Bartu Küçükçağlayan - Sonsuz Sayılı Günleri Şarkısı Online Dinle


Bartu Küçükçağlayan - Sonsuz Sayılı Günleri

Müzik DinleYalan Dünya dizisinin en ilginç karakteri Orçun'u canlandıran oyuncu Bartu Küçükçağlayan'ın bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı.



Bartu Küçükçağlayan ya da onu popülerliğe kavuşturan adıyla “Orçun”. Yalan Dünya dizisinin sorunlu gencinin “Öpüşelim mi” repliğinin ardındaki insanı tanıyor musunuz?

Hatırlarsınız, bir “Saldıray abi” vardı. bir Demet tiyatro 'nun unutulmaz karakterlerinden, her sözünü bir şekilde sevişmeye bağlayan Saldıray, türk erkeğinin bir türünü çok iyi yansıtırdı. Şimdi onun daha nahif ve pasif versiyonu idolümüz oldu: Orçun. Google 'a “Yalan Dünya, Orçun, replik, öpüşelim mi” anahtar kelimelerini yazdığınızda karşınıza binlerce sonuç çıkacak. Youtube 'da “Öpüşelim mi Orçun” başlıklı videolar “Anneee” diyerek miyavlayan kedilerden bile daha çok izleniyor. Oysa Gülse Birsel geçen hafta Twitter 'a “Orçun 'un son bölümleri” yazarak, hepimizi korkuttu. Ama korkmayın, bu sadece Gülse Birsel 'in adını kullanan birinin internetin lağım çukuruna yolladığı bir spekülasyonmuş...

0 yorum:

Yorum Gönder