Pages

3 Şubat 2012 Cuma

iffet dizi müzikleri dinle , boxca mp3 indir

Kesinlikle şimdiye kadar hiç izlemediğim ve ne olup bittiğinden habersiz olduğum 2. dizidir kendileri.Bu konuyu açmamın tek sebebi az önce Firar adlı dizi içinde açtığım konu gibi tamamen hit ve ziyaretçileri memnun etme amaçlıdır.Yani bu 2 konu için ne yazacağımı bile bilmediğim için direk aklımdan geçenleri yazmaya karar verdim.Eh bir de yazı bol görünsün diye konusunu falan yazıp sonuna da dizinin müziklerini eklerim.Umarım aradığınız videolardır,herkese iyi seyirler.. Sakin

Daha önceden film olarak çekilen İffet filminin baş rolünde Müjde Ar oynamıştı. Şimdi ise dizi olarak Star tv ekranlarında oynayacak olan dizi çok beğenileceğe benziyor. İffet dizi müziği de dizi ile alakalı olarak seçilmiş.

İffet filmini izleyenler konuyu genel olarak biliyorlardır. İffet tutucu bir babaya sahiptir. Aynı zamanda Cemil adında bir taksiciye de aşık olan iffet babasının baskılarına rağmen Cemille gizli gizli buluşur. Cemil iffetin istediği gibi evlenmeyi aklının ucundan geçirmezken iffet ise bundan habersiz onu sevmeye devam eder.

Dizi olarak çekilen iffette baş rollerde iffet rolünde en son Yaprak Dökümü dizisinde gördüğümüz Deniz Çakır ve Cemil rolünde ise Karadağlar dizisinden hatırladığımız İbrahim Çelikkol oynuyor. Dizi oyuncularını sadece bu isimlerden değil daha önce kaliteli işlerde yerlerini almış bir çok oyuncuda bu projede bir araya gelmiş.

İnternetteki yorumlara bakılırsa iffet dizisi kadarda iffet dizi müziği de izleyicilerin beğenisini kazanacağa benziyor.


0 yorum:

Yorum Gönder